Близькістю до Європи користуються не тільки громадяни, які їздять туди на відпочинок і заробляти законним шляхом гроші, але й всілякого роду злочинці. Для таких закарпатська міліція робить заслон ще на в′їзді в область.

На Закарпатті діє кілька міліцейських стаціонарних постів: у Нижніх Воротах, Ужку, в Соймах, Лазещині, Великій Копані тощо. Найбільший з них – стаціонарний пост міліції №1 в селищі Нижні Ворота Воловецького району, на 717-му кілометрі автодороги Київ-Чоп.

Нині на посту в Нижніх Воротах несуть службу чотири працівники ДАІ, працівник "економічної" міліції, шість працівників Свалявського райвідділу, а також представники СБУ, митниці та прикордонної служби. Кожен із них робить свою роботу задля єдиної мети – не допустити в область непроханих гостей, зброї, наркотиків, контрабанди, а також не випустити із Закарпаття злочинців.

На випадок збройного вторгнення пост обладнано бетонними загороджувальними плитами. Всі міліціонери добре озброєні, мають бронежилети.

Читайте також: На Луганщині правоохоронці знищили 2 га конопель (фото)

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Щодня через міліцейський пост у Нижніх Воротах в обидві сторони проїжджає дві-дві з половиною тисячі машин. Увесь потік автотранспорту фіксує система відеоконтролю "Рубіж". Відеокамери на посту працюють цілодобово.

Після відомих подій в Мукачеві працівникам поста додалося роботи. Тепер вони виявляють ще й можливих учасників стрілянини в Мукачеві.

Станом на перше липня працівниками взводу з обслуговування поста №1 в Н.Воротах виявлено 1453 порушень ПДР, попалися 65 нетверезих водіїв. На штрафмайданчик міліції затримано 40 автомобілів.