Всесвітньо відома сьогодні світська левиця та зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян колись починала з того, що набула популярності в Мережі завдяки запису домашнього порно зі своїм хлопцем.

З того моменту пройшло багато часу, а сама знаменитість змінила образ розпусниці на роль зразкової дружини та матері.

Незважаючи на такі кардинальні зміни, вона не стала менш популярною. Сама ж Кардашьян постійно підігріває інтерес до себе. Яскраве підтвердження цьому — одна з останніх опублікованих світлин в її Instagram.

На цьому фото Кім готується до зйомок для Playboy. Знімок був зроблений ще 10 років тому, але фанати відзначили, що вона зовсім не змінилася за цей період.

Нема нічого дивного в тому, що буквально за день знімок набрав мільйон лайків. Це черговий раз демонструє масштаби популярності цієї знаменитості.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім Кардашьян вирішила посадити на дієту не лише себе, але й чоловіка - репера Каньє Веста.