На тимчасово окупованих територіях нещодавно обірвався зв'язок із інтернетом. І хоча підключення до мережі в районі так званої "ДНР" відбувалося через російську точку обміну трафіком, бойовики вже традиційно вирішили скинути всю відповідальність за "незручності" на українців.

Як повідомляє Politeka, ватажки терористів та фейкові "міністри" заявляють, що саме офіційний Київ нібито припинив роботу усіх каналів магістральних зв'язків, тому місцеві оператори не мали змоги надавати послуги.

Хоча насправді ні для кого не секрет, що окупанти дуже часто використовують ресурси українських каналів – тобто відкрито крадуть резерви задля своїх потреб. Поки що скаржаться на відсутність інтернету до 20% користувачів, але це тільки попередні дані. Коли повернуть російську точку подачі трафіку, ніхто досі не пояснив.

Дивіться: ворог укріплює позиції у присутності ОБСЄ

Як повідомляв портал "Знай.ua", полонений розповів про звірства терористів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще