В одному з інтернатів для дітей з особливостями розвитку у Ярославскій області Росії директорка змушувала вихованців пити сечу.

За інформацією російських ЗМІ, жінка перевела дітей на уринотерапію в якості покарання, застосовуючи її коли вони не слухались. Чи регулярними були подібні випадки, невідомо, але все розпочалось з того, що троє 16-річних хлопців справили нужду у бак з питною водою. Їх відвели у кабінет директорки, де змусили помочитися у банки та випити сечу.

Слідчий комітет у Ярославській області розпочав перевірку. Вирішують питання про порушення кримінальної справи за статтею "перевищення посадових повноважень".

Цей чоловік відмовився від уринотерапії після трьох років знущання над собою

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський дітей змалку привчають до тоталітарного режиму, продаючи іграшкові автозаки у магазинах.