У Києві бійці Нацгвардії перекрили усі центральні вулиці навколо урядового кварталу у зв'язку з запланованими протестами.

Будівлю Верховної Ради оточили подвійним ланцюгом військових та співробітників поліції з щитами. Прохід на площу Конституції дозволений виключно через рамки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Журналіст Тетяна Даниленко зазначила, що у дворі Жовтневого палацу тренуються бійці Нацгвардії. Їх більше, ніж "під час параду на Хрещатику". Також відомо, що силовики повністю оточили Адміністрацію президента.

У КП "Київпастранс" повідомили про зміни руху автобусів № 24, 55 та 62.

Зазначимо, що активісти мають намір проголосити три вимоги: створення антікорупційніх судів, скасування депутатської недоторканності та ухвалення нового виборчого закону. Правоохоронці попереджали про можливі провокації з боку радикально налаштованих протестувальників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у п'ятницю в центрі столиці зібрались сотні націоналістів.