Біля стін парламенту на площі Конституції у Києві зібралися активісти, які виступають за проведення загальної політичної реформи.

Зокрема, поблизу будівлі Верховної Ради з самого ранку посилили охорону: перед центральним входом до приміщення вишикувалися цілі кордони з поліцейських та бійців Національної гвардії.

Як повідомив спеціальний кореспондент порталу "Знай.ua" з місця подій, по всій території урядового кварталу обмежили рух транспорту: в першу чергу заблокували проїзд авто на вулицях Інститутській та Грушевського, починаючи від клубу Кабміну в напрямку вулиці Садової.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Там також зосереджені значні сили правоохоронців, помічені численні автобуси з тонованим склом, на яких приїхала чергова підмога силовиків.

На самому початку зони масового скупчення людей встановили металошукачі, перевіряють особисті речі, в основному – сумки, на наявність небезпечних предметів.

Біля стін ВР вже зібралися сотні людей, які тримають численні плакати із гаслами у стилі Тараса Шевченка, щось на зразок: "У гаранта власний бізнес росте й процвітає, а народ України ледве виживає".

Слід відзначити, що кількість активістів кожні кілька хвилин значно збільшується: поки одні вже йдуть в напрямку урядових будівель, інші очікують біля виходу зі станції метро "Хрещатик" і повільно рухаються у тому ж напрямку.

Дивіться: мітинг під ВР

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві анонсували масові мітинги.