Більшість наших бомбосховищ в основному простоюють без діла з самого моменту свого спорудження. Також пригнічує їх зовнішній вигляд. Знайти бомбосховища дуже важко. До того ж вони є далеко не скрізь, де їм належить бути.

Найчастіше ці бомбосховища абсолютно не готові до використання в умовах реальних бомбувань. Практично у всіх відсутнє необхідне спорядження для забезпечення виживання людини. Велика частина наших бомбосховищ давно вже стала підземним царством щурів або місцем, обладнаним під склади.

У Фінляндії до питання створення бомбосховищ підійшли куди більш ґрунтовно. Там знайшли чудовий спосіб тримати їх в чистоті та порядку. Фіни з користю використовують площі, відведені для бомбосховищ в мирний час.

Читайте також: Киянин перетворив підвал на казино з гральними автоматами

Вони почали облаштовувати в них добре оснащені спортивні майданчики. Тепер це стало місцем, в якому молодь може подбати про свій здоровий спосіб життя та зайнятися спортом. Тут облаштували басейн, майданчики для баскетболу, хокею, місце для заняття бойовими мистецтвами, а також скейт-парк.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Практика показує що, від такого нестандартного використання бомбосховищ одні лише плюси.