Солістка популярного в 90-ті гурту "Блестящие" Юлія Ковальчук вперше відчула радість материнства, чим поділилась із фанатами.

На сторінці в Instagram артистка опублікувала перші знімки, на яких показала новонароджену донечку.

Щоправда роздивитися малюка неможливо, адже зірка з відомих міркувань не показує обличчя малечі, а лише сфотографувала крихітну ніжку у себе в долонях.

Публикация от Singer, Tv Presenter, Actress (@juliakovalchuk) Окт 14 2017 в 12:19 PDT

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Немає в світі слів ... немає емоцій, які можуть описати це нове почуття ... тепер наче немає часу ... є незрозуміла любов і залежність ... спасибі Боженько, коханому і всім лікарям, хто був поруч, за донечку", - написала 34-річна матуся.

Як назвуть донечку, жінка поки що не говорить.

В соцмережах зірка продовжує приймати вітання від фанатів та побажання всього найкращого молодій родині.


Дивіться кліп Юлія Ковальчук - "Между нами"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в мережі розгорілись суперечки щодо цікавого стану ведучої Каті Осадчої, яка своїм дивним знімком заінтригувала фанатів.