Українські активісти, які зібралися під будівлею Верховної Ради, висунулися на Банкову до президентської адміністрації.

Як повідомляють ряд українських ЗМІ, мета протестуючих поки неясна. На Банковій раніше проходила зустріч президентів України і Мальти.

Раніше повідомлялося, що під стінами парламенту почалася акція протесту соратників колишнього губернатора Одеської області, а нині лідера партії "Рух Нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Також до неї приєдналися ряд опозиційних політиків.

Протестуючі висувають владі три вимоги: скасувати депутатську недоторканність, створити Антикорупційний суд, а також змінити виборче законодавство і відкрити партійні списки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Акція протесту в Києві.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Києві бійці Нацгвардії перекрили всі центральні вулиці навколо урядового кварталу в зв'язку з запланованими протестами. Будівля Верховної Ради оточили подвійним ланцюгом військових і співробітників поліції з щитами.