Сирійська опозиція спільно з курдськими загонами захопила сірійське місто Ракка - останнє велике місто, яке контролювали терористи організації "Ісламська держава".

Як пише Reuters, 17 жовтня сирійці зайняли міський стадіон, де були зосереджені останні сили терористів в місті. Операція зі звільнення міста тривала чотири місяці. Сирійське об'єднання з прав людини констатує, що місто очищено від бойовиків.

Американський полковник Райан Диллан зазначив, що в місті залишилося багато мін. Тому на військових саперів чекає багато роботи.

Нагадаємо, що терористи контролюють Ракку з 2014 року. Після захоплення силами коаліції Мосула, Ракка залишалася останнім великим містом бойовиків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сили коаліції в місті Ракка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що захоплення російських військових в полон терористів "ІД" викрили справжні наміри Кремля в Сирії.