У Київській області поліцейські зупинили авто, за кермом якого перебувала суддя в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, копи зупинили машину, оскільки вона мала явні ознаки ушкоджень, які характерні для ДТП.

"Під час перевірки документів поліцейські звернули увагу, що жінка перебуває за кермом з явними ознаками алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні копів.

Як з'ясувалося пізніше, жінка-водій - суддя Білоцерківського міськрайонного суду. Варто зауважити, що за рік на неї вже втретє склали адміністративний протокол.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Суддя-корупціонер попався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що журналісти підозрюють, що скандальний суддя Вищого господарського суду України Артур Ємельянов розлучився з дружиною, щоб приховати в декларації величезні статки і уникнути закономірних питань, де він взяв стільки грошей на елітну нерухомість по всьому світу.

СохранитьСохранить