Людина має біологічне тіло, яке потребує їжі. Колись це змусило першу людину почати працювати. Але і сьогодні ми проводимо на кухні 60% домашнього часу, не рахуючи сну, звичайно. Не дивно, що цифрові технології проникають і на кухню. Як повідомляє портал Digital Trends, в найближче десятиліття наше уявлення про приготуванні їжі може повністю зміниться.

Блендер зможе безпосередньо повідомляти калорійність продуктів "розумному" годиннику, які будуть синхронізуватися з холодильником та кухонними вагами, щоб стежити за дієтою. Духовка зможе вирішити, як і в який момент почати запікати лосося. А потім вона відправить смс всій родині, що вечеря готова. Холодильник сам буде складати список покупок і відправляти його в найближчий супермаркет.

Вже сьогодні частина операцій на передових кухнях автоматизована. В першу чергу мова йде про ресторани швидкої їжі. Роботи готують піци, складають салати і готують гамбургери. Інтеграція штучного інтелекту в сферу харчування дозволить практично звільнити людини від самостійного готування і подорожей по супермаркетам.

Раныше портал "Знай.ua" повідомляв про небезпечні продукти

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще