Ісламісти радикальної організації вбили дев'ятнадцять жінок за відмову вступити з ними в статевий зв'язок.

Про це пише The Daily Mail.

За словами офіційного представника Демократичної партії Курдистану, заручниць тримали в іракському місті Мосул. Його захопили бойовики ще в минулому році.

Читайте також: У Туреччині завдяки помилковій смс упіймали російського найманця ІДІЛ

Національність убитих не назвали.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Спецпредставник генсекретаря ООН з питань секснасильства у конфліктах Зейнаб Бангура підтвердила 4 серпня, що бойовики Ісламської Держави поширили прайс-лист на рабів - захоплених жінок і дітей.

"Дівчатами торгують, як нафтою. Кожну можуть продавати і купувати по п'ять-шість чоловіків. Іноді бойовики продають дівчаток їх сім'ям за тисячі доларів", - повідомила вона.

Згідно інформації, хлопчики та дівчатка у віці від року до дев'яти років коштують 165 доларів, підлітки у віці від 11 до 16 років - 124 долари.

Довідка. Поняття "секс-джихад" (джихад аль-ніках) виникло в 2013 році. Тоді ваххабітський проповідник із Саудівської Аравії Мухаммад аль-Аріф закликав сунніток приїжджати до Сирії, щоб "допомогти повстанцям боротися з режимом Башара Асада", надаючи бійцям сексуальні послуги.

"Проповідник" стверджував, що секс-волонтерство забезпечить мусульманкам місце в раю.