Сьогодні в російському Бєлгороді приступили до виконання наказу президента Володимира Путіна про знищення санкцій продуктів.

Як повідомляє Gazeta.ua, прес-секретар Россільгоспнагляду Юлія Мелано заявила, що десять тонн сиру знищать катком.

Після цього його перемістять в спеціально викопану яму.Чиновник підкреслила, що походження сиру невідомо, але точно відомо, що продукція надійшла з України.

У той же час Россільгоспнагляд погодив з митницею знищення санкціонного сиру в Оренбурзі, також продукцію "утилізують" в Смоленську.

Всього в Росії планують розправитись з 20 тоннами сиру.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Сир називається "російським", але має латвійське маркування При цьому продукція прибула з території Казахстану, водієм був громадянин Німеччини", - розповіла вона.

Читайте також: Російські "Хрюші проти" почали рейд по "Санкційний продуктами" (фото)

Нагадаємо, що 29 липня президент Росії Володимир Путін підписав указ про знищення товарів з країн, які ввели санкції.

Наприкінці червня російська влада продовжили заборону на поставки продуктів з країн, які ввели проти Росії санкції у зв'язку анексією Криму і підтримкою терористів Донбасу, до серпня 2016 року.

Під такі обмеження потрапили м'ясо (яловичина, куряче м'ясо, свинина), молочна продукція, риба в будь-якому вигляді і ракоподібні, горіхи, фрукти та овочі із США, ЄС, Австралії, Канади та Норвегії.