Популярний ресторан сімейного типу "Мафія" потрапив у скандал: прямо в залі, де їдять відвідувачі, знаходиться безліч дрібних рознощиків інфекцій. Тут таргани і повзають, і лежать повержені.

Ресторан "Мафія" в ТРЦ "Караван"


Це чудо антисанітарії побачили в ТРЦ "Караван" на Луговій (Оболонський район). Киянин Віктор Литвиненко зайшов з родиною перекусити в ресторан і сфотографував, що побачив, поки чекав на замовлення. Фото чоловік опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Це таргани і їх тут дуже багато. Платити ми відмовилися за замовлення, ніяких претензій це не викликало в адміністратора даного закладу", - написав чоловік.



Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Навряд чи непрохані гості розгулюють тільки залою і швидше за все є і на кухні, де величезна кількість води та їжі. Можна тільки уявити, в яких умовах готують ваше замовлення і тримають продукти, з яких воно зроблене.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, який постільний "бонус" приготувала пасажирам "Укрзалізниця".