Американська аналітично-розвідувальна компанія Stratfor опублікувала матеріал в якому говориться, що російський уряд не в силах забезпечувати усі 83 регіони. Натомість вони фінансують силові структури задля припинення можливого спротиву у регіонах.

Діючий політичний режим у РФ дійсно побоюється масштабних акцій у країні. Росія має велику заборгованість перед багатьма регіонами, а також не в силах підтримувати фінансову стабільність.

"Навіть якщо ситуація ще виглядає відносно спокійною, в Кремлі розуміють, що реальна загроза для соціальної стабільності в Росії настане з утворенням великої заборгованості в регіонах", - йдеться в доповіді.

Приватна тіньова розвідка РФ нещодавно оприлюднила дані про те, що Кремль розширює повноваження для силових структур. Відтепер поліція зможе у більшій кількості випадків застосовувати зброю проти цивільних мешканців.

Читайте також: Бойовики Ісламської Держави стратили 19 жінок за відмову від сексу

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Stratfor повідомили, що вже зараз спецслужби припиняють будь-які намагання опозиції створювати акції. З цього приводу Кремль хоче перенести дату виборів до Держдуми на три місяці, сподіваючись, що опозиція не встигне підготуватися до них. В цілому американське агентство прогнозує велику кількість протестів у РФ найближчим часом.