Хмельницькі пенсіонери облаштували майстерню, де ремонтують розконсервовану бойову техніку. "Пацієнтів" беруть на базі, що неподалік. Там довгі роки іржавіла бронетехніка, яка зараз дуже потрібна в АТО. Про це повідомляє Цензор.НЕТ

У містечку Городок з'явилася вже друга група волонтерів, яка ремонтує техніку та відправляє її на фронт. Це ветерани Афганської та інших подібних воєн. Всі ремонтники вже на пенсії, втім бадьорості їм не позичати. На їхньому майданчику, зовсім поряд з іншими волотерами, до речі, теж пенсіонерами, ремонтується БТР.

Голова районної організації ветеранів Афганістану і одночасно керівник організації "Волонтери Городоччини" Микола Зацерковний розповів, що "афганці" та інтернаціоналісти Городка допомагають армії чи не з перших днів війни.

"Ми вже зібрали і передали на фронт понад 150 тонн продовольства. Взимку передавали на передову теплий одяг, матраци, ковдри, варили "буржуйки", закуповували і передавали медикаменти до лікарні", - говорить Микола.

Читайте також: Волонтери просять допомоги з ремонтом техніки для кіборгів

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зайнятися ж бронетехнікою інтернаціоналісти вирішили, бо настав свого роду "мертвий сезон".

"В основному ми займаємося заготівлею продовольства, а зараз ще урожай не зібраний, заготовки ще ніхто не робив. Але сидіти склавши руки не хотілося. От і вирішили, поки зріє урожай, зайнятися ремонтом техніки" - каже Зацерковний. Гроші на ремонт волонтери викладають з власної кишені.