У мережі з'явилася інформація про другого водія, після зіткнення з яким Lexus протаранив натовп, спровокувавши смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела, за кермом Volkswagen Touareg перебував місцевий підприємець Геннадій Дронов. 59-річний чоловік займається продажем тютюнових виробів і продуктів харчування, а також займається орендою житлових приміщень. До 2015 року додатково промишляв роздрібною торгівлею з лотків.

Трагедія в Харкові: розповідь очевидців


Трохи раніше представники Національної поліції повідомили, що чоловік в результаті аварії серйозних травм не отримав. Після події він залишився на місці і давав свідчення.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі назвали ім'я 20-річної мадам, яка влаштувала криваву аварію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще