У КНДР вибухнули новими погрозами на адресу США. Пхеньян пригрозил завдати "неймовірний удар" по американській території в найнесподіваніший момент.

Заяву поширили північнокорейські ЗМІ. Так в КНДР відреагували на спільні військові навчання Південної Кореї і США.

"США зійшли з розуму, притягнувши прямо під наш ніс цілі, які ми визначили як головні. Вони повинні розуміти, що зіткнуться з неймовірним ударом в найнесподіваніший час", - заявив Пхеньян.

Раніше, США направили до східного узбережжя Корейського півострова бойову групу кораблів на чолі з авіаносцем USS Ronald Reagan (CVN-76). Вони повинні були відпрацьовувати виявлення пусків, відстеження траєкторій польотів і перехоплень північнокорейських балістичних ракет.

У вересні голова об'єднаного комітету начальників штабів американський генерал Джозеф Данфорд заявив, що КНДР побудує міжконтинентальну балістичну ракету з ядерною боєголовкою, яка зможе долетіти до території США.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У КНДР показали "знищення" авіаносця і бомбардувальника США

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в КНДР назвали умови, за яких країна повністю відмовиться від ядерної зброї.