Уряд Росії скоротив фінансування на будівництво Керчинського моста на 5 мільярдів рублів у цьому році, про офіційно заявили у офіційному повідомленні.

Рішення щодо скорочення бюджету прийняли у рамках проведення тендеру на визначення підрядника для будівництва моста. Однак у 2016 році Росія планує збільшити витрати з 60 мільярдів до 65. Бюджет на майбутні роки залиши без змін: 2017 - 60 млрд, 2018 - 40 млрд та 13 млрд у 2019 році.

Цей міст, за планами РФ, буде розпочинатися на Таманському півострові, проходитиме через анексований острів Тузла та простягатися через Керченську протоку. Загальна довжина моста складатиме 19 кілометрів.

Читайте також: Печерський суд заарештував в Ялті земельну ділянку Азарова

Нагадаємо, ще у 2013 Путін з Януковичем домовились про будівництво моста, який з'єднує Крим з Росією. Після окупації півострова російська влада поновила будівництво проекту.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще