У листопадовому номері журналу Playboy дівчиною місяця вперше стане модель-трансгендер. Цього разу обкладинку легендарного глянця прикрасить чарівна Інес Рау (Ines Rau).

Їй 26 років, вона француженка північноафриканського походження. Інес раніше вже з'являлася на обкладинках таких глянців, як Luvre і Vogue, а в травні 2014 року - і на сайті Playboy.

Операцію зі зміни статі зробила в 15 років. Переїхавши в Нью-Йорк, почала виступати на концертах діджеїв і стала моделлю. Займалася тайським боксом і кікбоксингом.

"Під час цієї фотосесії я думала про найскладніші дні мого дитинства. Тепер же все, що відбувається, робить мене щасливою. Не думала, що я стану дівчиною місяця в Playboy. Це найкрасивіший комплімент, який мені доводилося отримувати", - зазначила модель.

Листопадовий номер Playboy присвячений пам'яті Х'ю Хефнера, який перший привів трансгендерів на обкладинку чоловічого журналу ще 30 років тому.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчиною місяця жовтневого номера журналу Playboy стала модель Елізабет Елам. Вона стала першою дівчиною, яка роздягнулась для обкладинки після того, як видання прийняло рішення не публікувати знімки повністю голих моделей.