Президентські амбіції російської телеведучої Ксенії Собчак насмішили не лише користувачів мережі, а й її колег.

Зокрема, комік Максим Галкін вирішив "підтримати" намір світської левиці балотуватися проти Путіна, зібравши їй сильну команду. Про це артист розповів у свіжому ролику на сторінці в Instagram.

"Ксенія Собчак на радість мільйонів росіян висунула свою кандидатуру в президенти Російської Федерації. Вона сказала, що той, хто проти всіх, може голосувати за неї. Саме по собі це вже абсурд. Адже якщо ти проти всіх, то ти і проти неї. Але це не має значення - жіноча логіка", - зазначив Галкін.

За словами коміка, для перемоги Собчак не вистачає однодумців. На посаду прем'єр-міністра чоловік Алли Пугачової запропонував екс-ведучу "Дому-2" Ксенію Бородіну.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дівчата можуть засідати прямо на Червоній площі. Там теж є Лобне місце - вони звикли", - пожартував Галкін.

На посаду міністра охорони здоров'я комік запропонував репера Гнойного, міністра фінансів - творця фінансової піраміди МММ Сергія Мавроді, глави комітету у справах молоді - скандальну Діану Шуригіну, глави комітету із захисту тварин і навколишнього середовища - актора Олексія Паніна, а міністра закордонних справ - лідера "Ленінграда "Сергія Шнурова.

"Нас однаково ніде не люблять. А він зможе послати смачно на міжнародних переговорах", - прокоментував останню кандидатуру Галкін.

Наприкінці артист підсумував, що якщо Собчак збере таку команду, то не залишиться жодного росіянина, який проголосує проти всіх.

"Всі будуть за одного, як завжди", - саркастично зауважив Галкін.

Дивіться повний ролик Максима Галкіна про Ксенію Собчак

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Собчак збирається у президенти.