Світ опинився на порозі реальної ядерної війни через те, що КНДР завершує серію розробок найбільш руйнівного озброєння.

Про це повідомив директор ЦРУ Майк Помпео, передає телеканал CBS. Він зазначив, що Північна Корея вже майже готова до нанесення ядерного удару по територіях США.

"КНДР досить близька у своїх можливостях, і з точки зору політики США ми повинні вести себе так, як ніби ми перебуваємо на порозі їх досягнення", - пояснив Помпео.

Він додав, що Вашингтон продовжує збирати дані про прогрес ядерної програми Пхеньяна. Але, за його словами, методи збору інформації все ще недосконалі. Директор ЦРУ сказав, що ризик криється в тому, що американська розвідка може помилково визначати точність часової шкали ядерної програми КНДР.

У ЦРУ вказали, що Північна Корея на сьогоднішній день ближче до сучасності, ніж це було 5 років тому. За 5 місяців розробки ще вдосконалять, якщо міжнародне співтовариство не зможе чинити тиск і зупинити просування ядерної програми.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Помпео закликав США "задуматися над останнім кроком". Терміни, за його словами, дуже швидко скорочуються, і якісь кілька місяців не грають такої важливої ​​ролі.

Як світова спільнота реагує на ядерні погрози КНДР

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, КНДР пригрозила жорстко відповісти США на військові навчання біля її берегів.