Українці дочекалися старту медичної реформи, навколо якої, ще до ухвалення народними обранцями, розгорілося безліч суперечок та дискусій. Та чи принесе нова реформа довгоочікувані зміни на краще в медсистемі, залишається загадкою. Судячи з того, що говорять про нову реформу українці, сюрпризи чекатимуть нас на кожному кроці.

У соцмережах люди вже давно обговорюють дану тему, та більшість називають це фразою "гроші ходять за пацієнтом". Іншими словами, всі розуміють те, що лікуватися відтепер буде значно дорожче.

Хоча у коментаря користувачі висловились, що медицина у нас вже давно платна. За словами українців, якщо подивитися в прейскурант, який пропонує медреформа, то може лише від цього стати погано.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

"В принципі, не так вже й болит". "Я тепер розумію, лікаря дешевше взяти в заручники", - жартують користувачі.

А ще людей обурює, що скоротили кількість медпрацівників та закрили амбулаторії в селах. Тепер хворим потрібно самотужки діставатися до лікарень у місті, витрачати час та кошти на проїзд.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українцям розповіли, за що доведеться платити після старту медреформи.