Генеральна прокуратура України розпочала підготовку необхідних документів для екстрадиції колишнього прем'єра Миколи Азарова. Про це сьогодні заявив начальник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

"Зараз ми готуємо документи по Азарову щоб його екстрадувати з Російської Федерації", - повідомив прокурор.

Сьогодні Печерський суд міста Києва наклав арешт на нерухоме майно екс-прем'єра у Ялті. Таке рішення прийнято у зв'язку із рішенням Азарова застосувати водомети проти Майдану узимку 2014 року.

Читайте також: ФСБ "по-чеченськи" підкуповуює військових на Донбасі - Тука

Нагадаємо, нещодавно Микола Азаров виступив у Москві із заявою про створення "Комітету порятунку України". Він також заявив, що "Україна перетворилась на нацистську державу".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Окрім злочинів під час Майдану, Азарова звинувачують у незаконному крадіжці державного майна разом з іншими чиновниками часів правління Януковича.