Представники місії ОБСЄ у Ростовській області зафіксували за рік 21 "Газель" із "вантажем 200", які проїхали через українсько-російський кордон.

"Автомобілі з "вантажем 200" проїжджають через кордон у пунктах пропуску "Донецьк" і "Гуково". Труни перебували в автомобілях типу "Газель". Всього (з серпня минулого року - ІФ) 21 труну бачили, який проїхав через кордон протягом року", - повідом керівник місії ОБСЄ у Ростовській області Поль Пікар.

Пікар зазначив, що автомобілі їдуть як у сторону Росії, так і в українському напрямку. Спостерігач зазначив, що багато автівок проїжджають закритими, тому важко визначити, що знаходиться всередині.

Читайте також: "Ми підтримуємо лише мирні протести" - замкерівника місії ОБСЄ

Останнім часом представники ОБСЄ фіксують збільшення обстрілів українських позицій російськими бойовиками. За їхніми даними, збільшилась інтенсивність обстрілів у Горловці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще