Для багатьох стали несподіванкою події на Сході України у 2014 році, коли Донецька і Луганська області раптом побажали відмежуватися і проголосити незалежність. Однак існують зображення, які свідчать про те, що бунт на Донбасі назрівав уже давно.

Зокрема, в мережі показали знімки прапорів "ДНР", зроблені за 7 років (!) до створення терористичної організації.

Фото на сторінці у Facebook опублікував народний депутат України від фракції "Батьківщина" Ігор Луценко.

"Прапори ДНР на Майдані у Києві, 2007 рік. Це акція комуняк та регіоналів. Все було прописано на небесних скрижалях ще тоді. До речі, це у тому місці, де через 7 років гинутимуть люди", - підписав кадр парламентарій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Користувачі мережі жваво відреагували на пост нардепа:

"Це затівалося з 2004 року. Тоді стало ясно, що Україна намагається йти в інший бік. І пішла путінська розробка. Але я можу й помилятися"

"Хіба на небесних? То були скрижалі КДБ, і план повернення України в стійло реалізується й донині"

"А "усе буде дамбас" 3 громадських вбиральнях Києва, приблизно в той же час"

"На кремлядських скрижалях"

"Тоді питання до Вас. А чим ви там, у ВРУ, займаєтеся? Чекаєте, що ми прийдемо, порушуючи ваші закони, їх вбивати? Так мені простіше Вас з отим непотребом знищити!!!"

Дивіться відеозапис мітингу в Донецьку в 2014 році

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", розкрита справжня позиція Трампа по Донбасу.