Бійців на передовій в зоні АТО забезпечують українським супутниковим телебаченням.

Про це повідомив радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець в себе на Facebook.

За його словами, бійці 24-ї "Залізної" бригади вже отримали шість таких комплектів супутникових антен. Найближчими днями в зоні АТО буде встановлено ще 100 таких антен.

Читайте також: Опитування: найбільше українці довіряють волонтерам

"Ми робимо все можливе, щоб бійці на передовій також чули й бачили українське мовлення, залучаючи кошти волонтерів та небайдужих людей. Приміром, ця партія антен закуплена за кошти одного з народних депутатів", - розповів Олександр Бригинець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Організаторами та ініціаторами придбання обладнання виступили міністерство інформаційної політики, міністерство оборони, Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, волонтерські організації, фонди та приватні особи, пояснив радник міністра.