Північнокорейського лідера Кім Чен Ина можуть незабаром ліквідувати – передусім через загрозу, яку він створює для всього світу.

Відповідну заяву зробив директор ЦРУ Марк Помпео. Він навіть не виключає, що з цією метою створять спеціальну окрему структуру:

"З усією повагою ... Якщо Кім Чен Ин повинен зникнути, враховуючи історію ЦРУ, я просто не буду про це говорити. Хтось може подумати, що це збіг. Ви знаєте, стався нещасний випадок", - іронічно натякнув він.

Слід відзначити, що це вже далеко не перша версія про ймовірне вбивство лідера КНДР – на початку року представники Південної Кореї спільно з американською розвідкою провели таємну спецоперацію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Але знову ж таки – документального підтвердження цьому досі ніхто не оприлюднив, тому стверджувати напевне не беруться.

Взагалі особу Кім Чен Ина у ЦРУ завжди вважали найбільш агресивною – мовляв, це саме цей політик-диктатор будучи при владі ризикує "не прокинутися у своєму ліжку". Тому він настільки занепокоєний власною охороною і надає їй велике значення.

Дивіться: український журналіст ледве не потрапив до в'язниці КНДР

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти оприлюднили інструкцію з рекомендаціями на випадок ядерної війни.