Незаконні збройні формування з опівночі до 18 години четверга більш ніж 40 разів порушували режим припинення вогню на сході України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

При цьому бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості та застосовують озброєння калібру більше 100 мм. Вони проводять обстріли в темну пору доби.

Так, до 6 години ранку, бойовики зі 120-мм мінометів вели вогонь по позиціях українських військових в Дослідному, Майорському, Ленінському.

Також під нічний обстріл терористів із танків потрапили населені пункти Піски і Водяне, що в Донецькій області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Військові відбили дві атаки бойовиків під Донецьком

Крім того, в четвер після затишшя, що тривало декілька днів, бойовики тричі обстріляні опорні пункти бійців АТО в місті Щастя, що в Луганській області. Близько 14 години бандити почали з танків гатити по місту. Обстріл Щастя тривав майже годину.

Нагадаємо, вчора ввечері дві диверсійно-розвідувальні групи бойовиків, у районі селища Верхньоторецьке, намагались прорвати оборону сил АТО. У ході бойових зіткнень, що тривали майже півгодини, найманці відступили від українських позицій.