У Харкові створили центр для підтримки підприємців-біженців "Станція успіху". У будівлі центру зайнятості провідні юристи та маркетологи будуть проводити консультації для громадян з окупованих територій.

Окрім Харкова, цей проект також працює у Львові, Києві та Одесі. Доповідачі будуть навчати підприємців усім тонкощам власного бізнесу. На початку проекту організатори планували відібрати зі 100 кандидатів лише 25 найкращих, але вирішили, що допомога потрібна усім.

"Найчастіше на тренінгах обговорюють, що саме можна створити за невеликі гроші. У нас є і мовні школи та школи по роботі з дітьми, курси по роботі з дітьми. Тут є і невелика СТО по переобладнанню на економічний режим роботи, тут є і просто маленькі торговельні бізнеси", - розповіла провідний тренер проекту "Новий відлік" Наталія Яковлева.

Читайте також: У Тернополі встановлять пам'ятник найменшому воїну Першої світової війни

За офіційними даними на Харківщині мешкає 200 тисяч переселенців. Багато з них раніше були директорами та бізнесменами. Зараз біженці вимушені працювати на робочих посадах, адже не мають змоги реалізувати свій потенціал.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще