Автор пісень рок-групи "The Rolling Stones" Кіт Річардс Лестко прокоментував восьмий альбом "The Beatles" під назвою "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ".

Як повідомляє Gazeta.ua, він назвав його безглуздим сміттям.

"The Beatles звучали відмінно, коли вони були The Beatles. Але в цій музиці немає основи. Я думаю, що їм "знесло башту". Деякі люди думають, що Sgt. Pepper - геніальний альбом, я ж вважаю, що це безглуздий сміття", - пояснив гітарист.

Незважаючи на коментар рокера, пластинку британців критики зараховують до одним з найвпливовіших альбомів в історії року. З часу релізу диска його тираж перевищив 30 мільйонів екземплярів.

Читайте також: Вокаліст "Deep Purple" виступить у включеному Криму

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Музичні критики весь час наголошували суперництво "The Rolling Stones" з "The Beatles". Кіт Річардст розповів, що його група успішніше витримала випробування часом, ніж група Джона Ленона.

Нагадаємо, що скандальний Кіт Річардс відомий злойпоребленіямі в наркотиках. Незважаючи на це, у вересні 2015 вперше за 23 роки вийде його третій сольний альбом Crosseyed Heart.