У рамках заходів до пожвавлення бізнесу, мережа фаст-фудів McDonald's заявила про скорочення 225 співробітників із управління по всьому світу. За перші два місяці 2015 року компанія скоротила 128 посадових місць у своїй штаб-квартирі.

Про це пише РБК.

"У штаб-квартирі McDonald's, розташованої в Оук-Брук, штат Іллінойс, звільнять 135 управлінців - наразі тут працює 2100 осіб. Крім цього скасують 90 менеджерських посад за кордоном", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вартість нафти впала до шестирічного мінімуму

Гендиректор компанії Стів Істербрук вже заявляв раніше про плани скоротити витрати компанії на $ 300 млн до 2017 року, а також про її реорганізацію, яка дозволить корпорації оперативніше реагувати на зміни в індустрії швидкого харчування.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, у липні компанія зауважила падіння продажів на американському ринку, який залишається для McDonald's провідним.

Відповідно до звітності за 2014 рік, минулого року корпорація вперше з 2002 року зафіксувала спад глобальних продажів.

Виручка McDonald's за 2014 знизилася на 2% - з $ 28,1 млрд в 2013 році до $ 27,4 млрд. Консолідований операційний прибуток знизився на 9% - з $ 8,7 млрд до $ 7,9 млрд.