За образи і хамство у бік поліцейських, позаштатний радник МВД Антон Геращенко вимагає звільнити главу РДА Миколаївської області Віктора Сироту.

Про це він заявив на своїй сторінці Facebook.

"Застосування нагрудної відеокамери стало засобом захисту працівників поліції від високопоставлених хамів", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Суди Києва почали транслювати онлайн

За словами Геращенка, днями, машина глави Першотравневої Райдержадміністрціі Миколаївській області Віктора Сироти мчала на швидкості 160 км / год, створюючи небезпеку для інших водіїв і пішоходів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Після зупинки чиновник обсипав поліцейських добірним матом і "показав себе як останній хам".

Згідно інформації, секретар підготував звернення до президента Петра Порошенка та голови Миколаївської Облдержадміністрації Вадима Мерікова з вимогою негайно звільнити Віктора Сироту з поста глави Первомайської РДА "за порушення присяги державного службовця і підрив авторитету органів державної влади".

"Громадяни, патріоти, не будьте байдужими до чиновників хамам! Відстоюйте свої права!", - підсумував Антон Геращенко.

Нагадаємо, конфлікт між чиновником і правоохоронцями стався на трасі неподалік від Первомайська після того, як співробітники "Кобри" зупинили автомобіль голови РДА, який рухався зі швидкістю близько 160 км / год, а пасажир "вивалювався" з вікна, щоб провести профілактичну бесіду про недопущення порушення правил дорожнього руху.