Петро Порошенко підписав закони про внесення змін у Податковий кодекс. Відтепер податкові сплати відбуватимуться за новими спрощеними процедурами та буде зменшений тиск на підприємців.

Згідно закону, трансфертне ціноутворення матиме більш високий поріг - 50 млн гривень замість 30 млн раніше. Нові закони стосовно зниження тиску будуть опубліковані та поясненні на сайті Міністерства фінансів, повідомляє заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків.

Крім того, контролюючим та іншим органам забороняється використовувати акт перевірки в якості підстави для висновків щодо взаємовідносин платника податків з контрагентами в разі, якщо податкове повідомлення-рішення не вручено платнику податків за результатами складання акта перевірки або воно вважається відкликаним.

Читайте також: Дефіцит держбюджету за рік скоротився в 11 разів

Також закон звільняє від сплати податків ті підприємства, які не отримують прибуток, або витрачають його цілі, які зазначені у відповідних документах підприємства.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще