Російські найманці з Башкирії поскаржилися, що українці не хочуть воювати один з одним, тому за них це доводиться робити приїжджим з Росії. Відео з такою заявою бойовики виклали в Youtube.

"Місцеві хохли вдома сидять, а ми тут приїхали з Росії" - говорить один з людей на відео, який потім зізнається, що приїхав "вбивати укропів" з Башкортостану і є ветераном Чеченської війни.

Читайте також: Полонені російські найманці скандують відомий мем про Путіна

Як повідомлялося раніше, поблизу Бахмутівки на Луганщині співробітники СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних сил затримали громадянина Росії.

48-річний росіянин прибув до України з наміром вступити до незаконного збройного формування на тимчасово окупованій території. "Чоловік не одразу зрозумів, хто його затримав, прийнявши українських військовослужбовців за бойовиків "ЛНР" - повідомили в прес-службі відомства.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще