Слідчі Генпрокуратури звинувачують суддю Деснянського суду Києва 45-річну Ірину Татаурову у фабрикуванні справ проти активістів "Євромайдану".

20 січня 2014 року міліціонери затримали на вул. Нижній Вал (Поділ) працівника видавництва. Звинуватили його в організації масових заворушень на вул. Грушевського, хоча він там навіть не був. Суддя відправила в тюрму чоловіка на 60 діб. Хоча "активіст" під час засідання пояснював: він не був "майданівцем", масових заворушень на Подолі не було, а він повертався з роботи. І це підтвердили троє його колег.

Читайте також: Жоден суддя не був досі люстрований - Мін'юст

За завідомо неправомірне рішення судді загрожує до 8 років ув'язнення. Проте, Татаурова і досі працює в Деснянському суді. І виносить "гуманні" вироки. Наприклад, днями вона присудила штраф і чотири тис. гривень чоловіку, який на джипі збив пішохода. Це сталося у березні цього року на "зебрі" по вул. Бальзака. А сутенершу, на яку вказували повії та клієнти, виправдала. Бо не було достатніх доказів її провини. Хоча ті стверджували, що домовлялися про дівчат із нею. Клієнти давали їй гроші, а повії отримували з них 40%.

Відомо, що в Київ Ірину Татаурову Янукович призначив в 2013 року. До цього вона працювала у Вінниці. До речі, там і досі вона стоїть у черзі на квартиру. Станом на 2015 рік Ірина Татаурова значиться у списку людей, які користуються правом позачергового отримання житла у Вінниці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще