Можливий кандидат в президенти Сполучених Штатів Хілларі Клінтон зробила спільне селфі із моделлю та акторкою Кім Кардашян та репером Каньє Вестом.

Знімок опублікувала модель у своєму Instagram.

Вона долучила до фотографії з американським політиком хештег #HillaryForPresident.

Читайте також: Україну відвідав праправнук Шолом-Алейхема

Спільне фото зробили під час благодійного вечора, який пройшов у Лос-Анджелеса в будинку Скутера Брауна, менеджера співака Джастіна Бібера.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Того ж дня, але раніше, Кардашян опублікувала в соціальній мережі фото, під яким назвала Клінтон наступним президентом США.

Нагадаємо, у липні під час суспільної дискусії акторка висловила сподівання, що Клінтон вдасться здобути перемогу на виборах 2016 року і стати першою в історії США жінкою-президентом.

Гілларі Клінтон була першою леді США під час перебування президентом її чоловіка Білла Клінтона в 1993-2001 роках. З 2001 по 2009 роки вона була сенатором від штату Нью-Йорк. З 2009-го по 2013 Клінтон обіймала пост держсекретаря.