Австрійська аудиторська компанія iC consulenten оцінила якість виконаного ремонту українських доріг у 2015 році. Результати аудиту опублікувало Міністерство інфраструктури України.

У рамках пілотного проекту по незалежному оцінюванню якості ремонтних робіт на дорогах України австрійці зробили висновок, що якість робіт є задовільною. Але експерти запевняють, що неправильним є підхід до виконання робіт. На їхню думку, Укравтодору необхідно ретельніше обирати, які саме дороги є пріоритетними у ремонті. Це дасть змогу більш раціонально виділяти кошти.

Також аудитори додали, що у Україні немає єдиного стандарту якості доріг. Саме це не дає можливості об'єктивно визначити якість робіт. Експерти зазначили, що проведені у цьому році роботи не дають можливості запобігти повторного ремонту у короткостроковій перспективі.

Читайте також: В Україні різко скоротилось виробництво автотранспорту

Висновки австрійських аудиторів змусили Міністерство інфраструктури зробити зміни в організації ремонтних робіт. Найближчим часом керівники мають почати процеси реформування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще