Заядлі любителі говорити всю правду про чинну українську владу, актори студії "Квартал 95" черговий раз довели публіці, що здатні показати відкрито те, чого намагаються не помічати інші.

Кращий приклад тому – пісня очільника авторського цеху Валерія Жидкова. В новому випуску програми він дуже влучно охарактеризував прихід президента до влади та окреслив його наміри на найближче майбутнє – так, як їх розуміють гумористи.

"В країні були проблеми, ми зайшли занадто далеко. Перше місце в списку останніх, нам здавалося не так глибоко. Що ж нам робити, куди бігти, дайте пораду мудреці. І хтось шепнув, вибирайте негайно, людини з Вінниці", - йдеться у композиції.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Жидков натякає: надто багато з'явилося політиків у Києві із батьківщини прем'єра та президента. Глядачі меседж зрозуміли і оцінили пісню схвально, хоча це вже далеко не перший подібний номер на таку тематику.

Дивіться: пісня Кварталу 95 про Порошенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", квартальці зворушили піснею про сильних українців.