Сьогодні у швейцарському Ньйоні відбулось жеребкування четвертого раунду Ліги Чемпіонів. Донецькому "Шахтарю" випав один із найпростіших суперників із можливих - австрійський "Рапід".

Матчі вирішального раунду кваліфікації відбудуться 18-19 і 25-26 серпня. Перший матч гірники проведуть у Відні. Переможець цього двобою зіграє у груповому етапі турніра.

Серед потенційних суперників гірників були "Монако" та "Лаціо". Тому протистояння з австрійцями можна вважати легким жеребом.

У третьому раунді "Шахтар" впевнено здолав "Фенербахче" 3:0. Перед жеребкуванням турки вважались найскладнішим суперником для гірників.

Читайте також: "Зоря" впевнено впевнено вийшла у плей-офф кваліфікації Ліги Європи

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Серед цікавих протистоянь плей-офф можна виділити матчі "Лаціо"-"Байєр", "Валенсія"-"Монако" та балканське дербі між албанським "Шкендербеу" та хорватським "Динамо".