Сьогодні в усьому світі відзначається Міжнародний день пива. Свято було засновано американцем Джессом Авшаломовим, звичайним власником бару.

Підприємець вирішив таким чином залучити ще більше відвідувачів у свій заклад. Вперше Міжнародний день пива пройшов в 2007 році в місті Санта-Круз, США.

З 2012 року було прийнято рішення відзначати Міжнародний день пива в першу п'ятницю серпня. Саме з того часу містечковий фестиваль перетворився на подію міжнародного масштабу. У 2012 році він відзначався вже в 207 містах 50 країн на п'яти континентах. Крім США сьогодні День пива святкують в багатьох країнах Європи, Південної та Північної Америки, країнах Азії та Африки.

Читайте також: Чим займаються танцюристи вдома, поки їх не бачить публіка (фото)

Варто відзначити, що серед любителів пива чимало рекордсменів. Наприклад, Стівен Петросіно випив літр пива всього за 1,3 секунди, а Джон Еванс зміг утримати на голові 237 пивних склянок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зокрема, найдорожча пляшка пива була продана за 16 тисяч доларів. Вона була знайдена в уламках німецького літака, що розбився в 6 травня 1937.