Вбивство чеченського добровольця, бійця АТО Аміни Окуєвої варто сприймати як виклик не тільки правоохоронцям, а й всій країні. І відповідь на подібний злочин повинна бути адекватною і доволі жорстокою.

Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"Сьогодні ми втратили Аміну Окуеву, яка стала справжнім героєм чеченського і українського народу. Для кожного патріота України вона стала рідною сестрою. І ворог повинен відповісти за вбивство нашої сестри", - зазначив він.

Серед ймовірних замовників та виконавців Турчинов розглядає російську сторону. Це ще один привід не залишати безкарним жахливий вчинок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Росія, продовжуючи агресію на сході України, розгорнула терор в глибокому тилу, знищуючи мужніх захисників нашої країни", - впевнений секретар РНБО.

Дивіться: вбивство Окуєвої, відео з місця подій

Як повідомляв портал "Знай.ua", Саакашвілі заявив, що у вбивстві Окуєвої винні у першу чергу співробітники столичних спецслужб, які вчасно не змогли попередити напад.