Московські школи почали закуповувати палиці для селфі.

Про це пише lenta.ru.

"Ми їх використовуємо в рамках проектної та дослідницької діяльності. Наприклад, коли наукова конференція проходить в одному приміщенні школи, діти за допомогою цих селф-палиць ведуть трансляцію на решту будівлі", - розповіла директор гімназії №1517 Анна Вахнеева, додавши, що така практика поширюється і на інші столичні школи.

Читайте також: В Україні виготовлятимуть протези за біонічною технологією (фото, відео)

Згідно інформації, селфі-палки застосовують для ведення шкільних соціальних мереж. Наприклад, на сторінці гімназії в Instagram знімки можуть розміщувати і вчителі, і учні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Цього року у червні громадська організація "За безпеку" попросила Мінстерство освіти провести в школах факультативи із безпечного селфі.

Нагадаємо, в червні в Ростовській області двох дівчат вдарило струмом під час фотографування на вагоні-цистерні.

Раніше, у травні, рязанський школяр розбився на смерть, намагаючись сфотографуватися на залізничному мосту. У тому ж місяці чеченського підлітка зачавило бетонною плитою при спробі зробити вдалий кадр.