Українські прикордонники продовжують боротися з контрабандою на кордоні з півостровом. На цей раз не пропустили партію курятини з сумнівними документами.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, у четвер, 6 липня, зафіксували чергові спроби провезти контрабандні продукти в Крим.

Читайте також: В Одесі "накрили" фабрику з рабами-нелегалами з В'єтнаму (фото, відео)

"У контрольний пункт " Чонгар " прибули два автомобілі" DAF "та" VOLVO "з вантажем курячого філе вагою приблизно 36 тонн. У ході перевірки супровідних документів прикордонники спільно з представниками митниці виявили порушення", - зазначили у відомстві.

За словами представників правопорядку, подібні порушення можуть бути наслідком загальної підробки документів. Через це вантаж не пропустили на територію Криму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще