В армію мобілізували брата народного депутата з "Блоку Порошенко" Мустафи Найєма, юриста Масі Найєма.

Про це повідомив нардеп на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Мобілізували брата. Скільки себе пам'ятаю, хотілося бути прикладом для нього; тепер він сам стане прикладом для мене", - написав Найєм.

Він зазначив, що його брат буде служити в армії під своїм прізвищем. Додав, що у нього не буде жодних привілеїв, а службу буде проходити там, куди його розподілять.

"Ми з братом давно йшли паралельно, хоч і в одну сторону. Повернеться і обов'язково придумаємо щось разом. Тривожно, звичайно, але прорвемося, справа спільна", - написав нардеп.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Киян почали лякати фальшивими повістками напередодні виборів

Нагадаємо, це вже не перша публічна особа, яку забрали в армію. 5 серпня мобілізували в армію українського актора Дмитра Лірнатовіча, відомого по головній ролі у фільмі "ТойХтоПройшовКрізьВогонь".

Наприкінці липня відомий телеведучий Майкл Щур отримав з військкомату повістку в армію. Йому запропонували стати прес-офіцером у зоні АТО. Також під шосту хвилю мобілізації потрапив відомий український журналіст і коментатор Роберто Моралес.