Сьогодні вночі в Ірпені під Києвом загорілося п'ять машин. "Toyota" і "Volkswagen" вогонь знищив повністю, а ще три іномарки, що стояли поряд, сильно постраждали. У ДСНС області кажуть, що причини пожежі назвуть у міліції.

Місцеві жителі припускають, що машини підпалили спеціально. До цього майже щоночі по три-чотири автомобілі горіли в Києві. А після того, як нова поліція стала патрулювати столицю, хулігани перемістилися палити машини на околиці.

"Сьогодні о 4 ранку у дворі сусіднього будинку підпалили 2 машини. Пожежники приїхали швидко, але машини вже щосили палахкотіли та вибухали. У "Toyota" згоріла задня частина, а "Volkswagen" майже весь. Ці дві машини стояли на відстані один від одного в десяти метрах. Ці виродки вже дісталися до нас", - пише на автофорумі 43-лений Віталій з Ірпеня.

Читайте також: Чорнобиль навмисно підпалили - голова ДСНС

В обласній міліції кажуть, що відкрили провадження за статтею - умисне знищення або пошкодження майна. Злочинців шукають.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Машини були припарковані у спеціально відведених для цього місцях, не на газонах і нікому не заважали. Але судячи з того, як вони горіли, хтось ішов і по ходу поливав їх легкозаймистою рідиною", - сказав "Знай" речник обласної міліції Микола Жукович.

Він уточнює, що в області підпал авто - велика рідкість. Поодинокі випадки фіксуються не частіше, ніж раз на три місяці.