Американські телеведуча Fox News під час одного з ефірів сильно налякала глядачів. Жінка читала текст з листа та періодично у нього підглядала. У ці моменти здавалось, що її очі просвічувались крізь закриті повіки.

Користувачі мереж одразу ж припустили, що ведуча - рептилоїд. Інші юзери написали, що в неї вселився демон. Однак переглянувши уважно сюжет стало зрозуміло, що дивний погляд жінки є збоєм сигналу.

За кілька днів ролик набрав 300 тисяч переглядів на YouTube. Глядачі пишуть, що саме цього їм не вистачало на Хелловін.

Рептилоїдами називають гіпотетичну расу людиноподібних рептилій, які мають позаземне походження, а також наділені інтелектом і здатністю приймати вигляд людини. Конспірологи нерідко намагаються знайти факти існування цієї раси, будуючи всілякі здогади і стверджуючи, що люди-ящери керують світом.

Нещодавно у мережі опублікували фото німкені Аннелізе Міхель, в яку нібито вселились демони. Її історія стала сюжетом для художнього фільму "Шість демонів Емілі Роуз".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Цікаво, що нещодавно американські телеведучі влаштували цікавий експеримент у прямому ефірі. Вони спробували на смак найогидніший у світі перець.

Ведуча, в яку вселився демон

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведуча популярної програми "Орел і решка" Регіна Тодоренко не стала говорити, чи залишається вона в шоу.