З 31 липня до 7 серпня 2015 року Держгеокадастр прийняв 851 рішення про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів. Про це повідомили в прес-центрі Держгеокадастру України.

Зазначається, що загальна площа виділеної землі складає 485,83 гектара.

Найбільше рішень прийнято у Хмельницькій — 180, Вінницькій — 176, Волинській — 97, Львівській — 93, Миколаївській — 92 областях.

Читайте також: Бійців АТО змушують платити за зношену форму

Також за цей період для учасників АТО затверджено 114 проектів землеустрою: у Волинській — 43, Вінницькій — 28, Львівській та Рівненській — по 13, Хмельницькій — 12, Харківській — 2, Запорізькій, Сумській та Херсонській — по 1 проекту.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомлялося раніше, учасники антитерористичної операції вже отримали 27 тис. 479 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою.