Фінансист з Оболоні Максим Зубов кличе киян на щоранкові заняття спортом. Тренувати всіх охочих обіцяє безкоштовно.

"Буде важко, але результативно", - обіцяє хлопець. Дівчата зможуть підтягнути фігуру та навчитися оборонятися. А чоловіків готовий вчити бойовому самбо, боксу та мікс-файту.

"Не кожен прокинеться о 5.30 і піде напружуватися. Найпопулярніша людська хвороба - це жалість до себе, звідси і лінь. З нею, в першу чергу, ми і будемо справлятися", - каже Максим.

Дівчат та чоловіків вчитиме по різних програмах. Заняття проходитимуть щодня з понеділка по п'ятницю, з 5.30 до 7.00 ранку.

Читайте також: Киян кличуть на безкоштовну дегустацію Кубка борщу

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Максим за освітою Магістр фінансів. Надає послуги фінансового консалтингу, аудиту та аутсорсингу у власній компанії. З дитинства займається боксом. З 17 років пішов на бойове самбо в київський клуб "Гермес". Виступав у Федерації бойового самбо з 2010 року. Практикує бойове самбо з різними спортсменами різних видів бойових напрямків. Захоплюється пауерліфтингом. Має дворічний досвід тренерської практики.

"Користь безкоштовних тренувань в особистому досягнення. Хочеться вплинути на спосіб життя, на здорові норми життя. Вірю, що наш рух розростеться і це вже буде масовим проектом. Всі чимось займаються, чимось захоплюються, працюють. Згодом колектив зможе кооперуватися, створювати спільні проекти будь-якого напрямку, можливо навіть бізнес-проекти. У мене у самого консалтингова компанія. Можливо навіть зможу виховати собі помічників, співробітників, кому буде це потрібно. А в цілому, мета - спортивне товариство зі спільними інтересами", - переконаний Максим.

Тренування будуть проходити на вул. Прирічній. Всі, хто хоче приєднатися до тренувань, можна писати Максиму.